Badkamer Inspiratie Dagen 2020

Badkamer Inspiratie Dagen 2020

Droomt u van een nieuwe badkamer, een trendy inloopdouche of van een badkamer met meer gemak en comfort? Kom dan langs bij Sanidrõme van den Buijs en laat u inspireren tijdens de Inspiratie Dagen op 20, 21 & 22 maart 2020!

Een weekend vol inspiratie

Tijdens de Inspiratie Dagen valt er volop badkamerinspiratie te beleven bij Sanidrõme van den Buijs! Deze open dagen geven u de gelegenheid vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom en uw ideale badkamer te ontdekken, door middel van diverse testactiviteiten van (wellness)producten zoals o.a. een douchewc. Zo kunt u alvast uw nieuwe badkamer beleven!

Natuurlijk zijn naast kwaliteitsmerken sanitair en tegels ook verschillende badkamer- en toiletopstellingen in uiteenlopende stijlen te zien én worden de nieuwste trends en ontwikkelingen aan u gespresenteerd. Onder het genot van een kopje koffie maakt u kennis met Sanidrõme van den Buijs.

Persoonlijk, deskundig advies en ontwerp van uw nieuwe badkamer

Naast het ruime aanbod aan badkamerinspiratie tijdens de open dagen, kunt u zich uitgebreid laten informeren over wat Sanidrõme van den Buijs voor u kan betekenen. Wilt u graag advies bij het ontwerpen van uw droombadkamer? Dan kunt u altijd een afspraak maken met één van onze badkamerexperts. Zij geven u persoonlijk advies op maat en maken samen met u een 3D-ontwerp van uw nieuwe badkamer.

Met eigen vakmensen maken wij hét verschil

Het kiezen van een nieuwe badkamer is een leuk en spannend, maar soms ook ingewikkeld traject. Bij Sanidrõme van den Buijs mag u rekenen op vakmanschap. Met onze eigen vakbekwame badkameradviseurs, installateurs en tegelzetters zorgen wij niet alleen voor deskundig advies met een creatief badkamerontwerp, maar installeren wij uw nieuwe badkamer met vakkundige uitvoering en hoogwaardige afwerking. U wordt van A t/m Z ontzorgd, heeft één aanspreekpunt en geniet met de kwaliteitsgarantie van Sanidrõme van den Buijs nog vele jaren van uw nieuwe badkamer en/of toilet.

Gratis goodiebag

Kortom, er valt een hoop te beleven tijdens de Inspiratie Dagen! Bovendien ontvangt u als bezoeker een gratis goodiebag met leuke attenties, waaronder het 164 pagina dikke inspiratiemagazine BadkamerBreed vol badkamerinspiratie, trends en tips. Graag zien we u op 20, 21 of 22 maart in onze showroom!

Graag tot dan!

Onze openingstijden tijdens de Inspiratie Dagen:

Vrijdag 20 maart 09:30 – 17:30 uur
Zaterdag 21 maart 09:30 – 16:00 uur
Zondag 22 maart 09:30 – 16:00 uur