Beleef de Badkamer Inspiratie Dagen bij Sanidrõme

Hebben de voorjaarskriebels bij u geleid tot het idee om uw badkamer te renoveren en kunt u daarbij nog wel wat badkamer inspiratie gebruiken? Breng dan een bezoek aan de inspirerende badkamershowrooms van Sanidrõme. Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 april 2018 organiseert Sanidrõme namelijk de Badkamer Inspiratie Dagen.

Laat u inspireren

“Inspiratie” is een weekend lang hét toverwoord in de 30 badkamershowrooms van Sanidrõme. Beleef de sfeervolle showrooms met volop badkamer inspiratie, test (wellness)producten uit en laat u uitgebreid informeren over wat Sanidrõme voor u kan betekenen. Uiteraard onder het genot van een lekker hapje en drankje!

Alles onder 1 dak

Sanidrõme is specialist in het adviseren, ontwerpen, leveren én installeren van badkamers, tegelwerken en installatiewerken. De showrooms bieden diverse badkameropstellingen in uiteenlopende stijlen en een grote collectie aan tegels voor het hele huis. Dus ook voor tegel inspiratie bent u bij Sanidrõme aan het juiste adres. Uiteraard zijn ook de nieuwste trends op badkamer- en tegelgebied in de Sanidrõme showrooms vertegenwoordigd.

Gratis ontwerp door badkamerexperts

Wilt u graag advies bij het ontwerpen van uw droombadkamer? Via de website van een aantal Sanidrõme showrooms kunt u zich vooraf aanmelden voor een gratis ontwerpsessie tijdens de Badkamer Inspiratie Dagen.

Acties

Tijdens de Badkamer Inspiratie Dagen hebben wij voor u speciale acties:

Kortom, er is een hoop te beleven tijdens de Badkamer Inspiratie Dagen bij Sanidrõme. En bezoekers worden ook nog eens verrast met een mooie goodiebag!