Badkamer Inspiratieweken Sanidrome vdBuijs

Beleef de Badkamer Inspiratieweken bij Sanidrõme van den Buijs

Vanaf zaterdag 19 september organiseert Sanidrõme van den Buijs de Badkamer Inspiratieweken. Zes weken lang is het open huis in de showroom aan de Rithmeesterpark 15 in Breda en staan inspiratie en gastvrijheid centraal. Naast kennismaking met het bedrijf en het team worden alle kwaliteitsmerken sanitair en tegels én de laatste trends en noviteiten gepresenteerd. Er zijn allerlei testactiviteiten met (wellness)producten en kan er oneindig inspiratie worden opgedaan door de verschillende badkamer- en toiletopstellingen in uiteenlopende stijlen.   

De Badkamer Inspiratieweken worden speciaal gehouden vanwege het feit dat de jaarlijkse open dagen tijdens de Badkamer Inspiratie Dagen in maart van dit jaar werden geannuleerd vanwege de Coronamaatregelen. Om alle bezoekers veilig en gespreid te ontvangen, houdt Sanidrõme van den Buijs nu zes weken lang open huis met volop inspiratie, adviesgesprekken, ontwerpsessies en een gratis goodiebag.

Met eigen vakmensen maakt Sanidrõme van den Buijs hét verschil
Sanidrõme van den Buijs beschikt over eigen vakmensen die zorgen voor deskundig advies, een creatief ontwerp en het vakkundig (ver)bouwen en installeren van iedere badkamer of toiletruimte. Klanten worden van A t/m Z ontzorgd, hebben één aanspreekpunt en genieten met de kwaliteitsgarantie van Sanidrõme van den Buijs nog vele jaren van de nieuwe badkamer en/of toilet.

Gratis goodiebag
De koffie staat klaar en iedere bezoeker ontvangt een leuke goodiebag met o.a. het 164 pagina dikke inspiratiemagazine BadkamerBreed vol badkamerinspiratie, trends en tips.

Iedereen is van harte uitgenodigd de showroom te bezoeken en inspiratie op te doen!

Openingstijden Badkamer Inspiratieweken:
Maandag                         Op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag    09:30 – 17:30 uur
Zaterdag                         09:30 – 16:00 uur
Adres: Rithmeesterpark 15, Breda
Ga voor meer informatie naar www.sanidrome.nl/vandenbuijs