WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

COMPLETE INSTALLATIE VAN UW WONING

U kunt van den Buijs Installaties inschakelen voor de complete installatie van uw nieuw te bouwen of te renoveren woning. Momenteel zijn er tal van mogelijkheden om uw woning van meer comfort te zien maar niet iedere situatie is wenselijk bij een woning. Wij horen graag wat uw wensen zijn en onze specialisten zullen u voorzien van een compleet advies voor een zo optimaal mogelijk woongenot.

DE DISCIPLINES WELKE WIJ VOOR U KUNNEN UITVOEREN:

WILT U EEN OFFERTE AANVRAGEN?

  076 – 597 2229

info@vandenbuijs.nl

Gawalo

GAWALO is een afkorting die in de installatietechniek werd gebruikt voor een opleiding voor installatiemonteurs en de erkenning van installatiebedrijven. GAWALO wordt voluit als volgt geschreven: Gas, Water en Loodgieter.

Verwarmingsinstallaties

Er zijn verschillende manieren om uw woning of bedrijfspand te verwarmen. vdBuijsInstall adviseert u bij het maken van de juiste keuze en verzorgt de complete levering en montage van deze installatie.

Ventilatie

Voor het creëren van een gezonde luchthuishouding in uw woning of bedrijfspand is een juiste keuze van ventilatie en/of luchtbehandeling nodig.

Voor elke situatie ontwerpen wij een passend systeem afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en/of gebruiker.

Warmtepompen

Een duurzame manier voor het verwarmen van uw woning en produceren van tapwater is een warmtepomp. Dit komt omdat een groot gedeelte van de benodigde afgegeven energie ‘gratis’ wordt gewonnen uit de omgeving; aarde, water of lucht. Een bijkomend voordeel hiervan kan de topkoeling zijn die de warmtepomp in de zomer kan genereren.

Airconditioning

Om een ideaal binnenklimaat te krijgen bij hoge buitentemperaturen is een airconditioning een passende installatie. Hij zorgt niet alleen voor een koele ruimte, maar ook voor ontvochtiging en filtering van lucht.

Sanitair

In onze showroom kunt u kiezen uit diverse hoogwaardige merken sanitair. Onze adviseurs kunnen de ruimtes voor u ontwerpen en visualiseren. Het grote voordeel van het combineren van de installatie van uw woning met de montage van het sanitair is dat deze werkzaamheden goed op elkaar kunnen worden aangesloten.