Sanidrõme Designweken; profiteer van interessante acties!

Het zal u niet ontgaan zijn, dat het jaar 2017 is uitgeroepen tot het themajaar “Van Mondriaan tot Dutch Design”. Dit thema is mede aanleiding geweest voor Sanidrõme om van 1 september t/m 15 oktober de Sanidrõme Design Weken te organiseren met interessante acties.

Bij “design” denkt u misschien niet direct aan sanitair, maar het is zeker wel van toepassing op de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp van uw badkamer in 3D, de vormgeving van onze badkamerproducten en onze designmerken die hun collecties laten ontwerpen door bekende designers, zoals Philippe Starck. De designmerken Assenti, Dornbracht, Duravit en Vasco worden tijdens de Design Weken door Sanidrõme extra in de spotlights gezet.

Loop tijdens de Sanidrõme Design Weken gerust eens binnen bij ons om kennis te maken met onze badkamerontwerpers en ons uitgebreide assortiment sanitair en tegels in uiteenlopende designs. Met de designmerken Assenti, Dornbracht, Duravit en Vasco voeren wij interessante acties, vraag ernaar in onze showroom.