kb-van-den-buijs-12-10-2016-small

v.l.n.r. vestigingsleider Tino van Oorschot, directeur Kees van den Buijs, ontwerper Bart Bakx

ZUNDERT – De Wernhoutse firma vdBuijsInstall heeft afgelopen week een overeenkomst bereikt over de doorstart van het failliete bedrijf Bakx Badkamers in Zundert.

Samen met Bart Bakx gaat vdBuijsInstall verder vanuit de bestaande showroom aan de Molenstraat te Zundert voor het creëren, produceren en plaatsen van badkamers, keukens en interieurs. Hierbij wordt het merendeel van de werknemers door Van den Buijs overgenomen. De interieurwerkplaats aan de Industrieweg blijft behouden.

Voordelen
Van den Buijs verwacht met de doorstart voordelen te kunnen behalen voor beide bedrijven. Ontwerper Bart Bakx heeft met zijn bijzondere projecten een mooie naam opgebouwd en gaat onder zijn eigen naam verder met Van den Buijs. Hij zal naast vdBuijsInstall en Sanidrome een welkome aanvulling vormen waardoor vdBuijs als totaalinstallateur en badkamerspecialist nu ook het segment waarin Bart Bakx actief is, beter kan bedienen. De klanten voor verwarming en loodgieterswerken kunnen blijven rekenen op de diensten van vakkundige monteurs en prima bereikbaarheid bij eventuele storingen.

Bron: Internetbode

vdbuijs-bakx-logos