vdBuijsInstall nieuwbouw op Rithmeesterpark van start

Deze week is de grond aangekocht en zijn de aannemersovereenkomsten met Bouwbedrijf Moeskops BV en Bink Elektro getekend. Er is reeds begonnen met het grondwerk en de voorbereidingen voor de bouw van het nieuwe bedrijfspand worden getroffen. Medio 2019 zal het geheel gereed zijn en verhuist vdBuijsInstall vanuit de huidige vestiging  in Wernhout naar de nieuwe locatie, net over de Gemeentegrens van Zundert. Een schitterende A- locatie op het Rithmeesterpark te Breda. Hemelsbreed 13,5km vanuit Wernhout.

Het nieuwe bedrijfspand

Het nieuwe pand wordt uiteraard Gasloos en Energie Neutraal gebouwd. Deze expertise heeft vdBuijsInstall zelf in huis. Het spreekt voor zich dat het nieuwe pand voldoet aan de huidige energetische prestatie-eisen en daarnaast ook aan alle ontwikkelingen die zich voordoen in de nabije toekomst.

Architectenbureau Vergouwen en Van Rijen uit Etten-Leur, ook in 1996 architect van de locatie te Wernhout, heeft er natuurlijk weer een schitterend ontwerp van gemaakt. Kortom een pand met uitstraling die hoort bij de kwaliteit van vdBuijsInstall.

Naast de ruime en comfortabele kantooromgeving voor de engineering, werkvoorbereiding en serviceafdeling, zal het gebouw onderdak bieden aan de Sanidrõme badkamershowroom en de studio van Bart-Bakx badkamer-keuken en interieur design. Verder wordt er een prefab installatie-werkplaats gehuisvest, een magazijn, een opslag voor gassen, een recycleruimte en een expeditie-ruimte voor een efficiënte logistiek. Het terrein wordt voorzien van voldoende parkeerplaatsen voor zowel bezoekers als voor onze eigen medewerkers.

Over vdBuijsInstall

vdBuijsInstall is VCA** gecertificeerd wat wil zeggen dat op gebied van veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten een zeer hoge aandacht en norm wordt gehanteerd. Begin dit jaar is ook de BRL-6000 certificering voor alle warmtepompen behaald, voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw met alle deelgebieden: Ontwerp-Installatie-Beheer. Hierdoor is vdBuijsInstall nu ook gekwalificeerd als “deskundig warmtepomp installateur” waardoor alle klanten verzekerd zijn van te behalen subsidies.

Sinds de oprichting in 1990 is vdBuijsInstall werkzaam vanuit de vestiging in Wernhout die ze in 2019 gaan verlaten. In de omgeving Zundert en later geheel West Brabant is het bedrijf dusdanig gegroeid en klaar voor een volgende stap voorwaarts. Onze klanten zijn particulieren uit de gehele regio en professionele opdrachtgevers die vooral in het ontwerptraject beroep doen op onze expertise van klimaat- technische en energetische vraagstukken voor woon- en utiliteitsgebouwen. Daarnaast wordt middels onze showrooms een breed scala aan mogelijkheden geboden voor inrichting van badkamers en toiletruimtes voor de particulier en projectmatige woningbouwprojecten.  

In de nieuwe vestiging wordt ook de onderhouds- en service afdeling gehuisvest. Vele klanten hebben reeds de voordelen ondervonden van onze aantrekkelijke All-In Onderhouds- en service abonnementen. Steeds 24/7 bereikbaar, heeft deze afdeling zich in de voorbije jaren ontwikkeld tot een veelgevraagde service voor menig woningbezitter en zakelijke opdrachtgever. In totaal zijn er 60 personen werkzaam bij vdBuijsInstall.