Verduurzaam uw woning met een warmtepomp

vdBuijsInstall is als deskundig warmtepomp installateur gecertificeerd voor ontwerp- installatie en beheer voor duurzame warmtepomp installaties. Hierdoor bent u als klant verzekerd van een vakkundige installatie en bent u zeker van comfort en heeft u recht op subsidie. dat u uw installatie laat aanleggen door een deskundig installateur is een voorwaarde vanuit de overheid sinds 1 januari 2018 om recht te hebben op de beschikbare subsidie. Er zijn tal van mogelijkheden om uw huis te verduurzamen, zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Lucht- water warmtepompen
  • Bron- water warmtepompen
  • Ventilatie warmtepompen
  • Hybride Gas/ Lucht- water warmtepompen
  • Warmtepomp boilers
  • Zonneboilers
  • Ventilatie met warmteterugwinning

Tevens werken wij samen met partners op het gebied van isolatie en PV zonnestroom zodat wij u een gedegen advies kunnen geven voor een gehele verduurzaming van uw woning.

Uiteraard kunnen wij u ook op meerdere vlakken van dienst zijn, bent u voornemens om uw woning te verbouwen of zelfs nieuw te bouwen? Wij kunnen u compleet ontzorgen. Ook voor installatiewerk voor water, airconditioning en ventilatie bent u bij ons op het juiste adres. Daarnaast beschikken wij over een Sanidrome showroom met bijzonder mooi sanitair zodat u uw ideale badkamer en of toilet kunt samenstellen.

Extra subsidie

Om de beoogde klimaatdoelstellingen die het kabinet heeft gesteld te behalen voor 2030 is er extra subsidie beschikbaar gesteld voor het subsidiëren van duurzame warmtepomp installaties. Voor het plaatsen van duurzame installaties zoals warmtepompen en zonneboilers is nu een extra subsidie beschikbaar gesteld van 60 miljoen euro. Wij adviseren u op maat de juiste apparatuur en subsidiemogelijkheden.  Lees hier alles over de extra subsidieverstrekking.